Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'source'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Feedback
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. This screenshot seems like I have seen this tutorial or process video or speed-art whatever it was, somewhere. But I can't find it anymore. Google image searchbacks are only giving links of shady sites. Can someone recognize this and find me the original tutorial link? That will be very helpful. Thanks in advance.
  2. Independent of "Toggle Source Preview" being ON or OFF, an not wanted/needed Source Layer can not be deleted. The complete Focus Merge process must be done again . May be I am interpreting the trash bin in a wrong way, but what else should it be for...? I also tried to drag and drop the unwanted Focus Merge layer (the blue, selected one) into the trash bin, but this didn't help either... Greetings, Roland
  3. Hi everybody. I'm struggeling a bit with the copy (clone) tool. I'm trying to copy parts from a second document into my main document with the clone brush tool. Since the tool only ssems to allow a source in the same document I wonder how to get this done? (PS allows to set the source within a second document). Maybe I haven't sorted out how to do this in AP. Any suggestions or help on this one? thx, Timo
  4. I see older (and closed posts about this) but none of them shine any light on my problem. When using any of the tools that require a source point (clone, heal, etc) I am unable to set the source. I depress the alt/option key and the cursor changes to the cross hair. I then click and the course is NOT set. Not marker shows up on the image. Attemting to use the tool then results in the modal dialog admonishing me to alt-click to set a source before starting. I'm working in a layer with a mask. I have the layer NOT the mask selected and to test I've disabled (unchecked) all other layers (including the mask on the layer in question). This has worked at least one for me previously. Not sure what changed or what is preventing it from working now. Seems like a bug but maybe there is something inobvious (i.e. a UI design bug) I need to do to make it work beyond just alt clicking?
×