Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'soft light'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests, Suggestions & Discussions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. Affinity Designer 1.6.4.104 The problem is when i try to export an object and choosing Selection without background, the Soft Light blending effect doesn't work. I think it is working on the previous version (1.6.3) Maybe you can try my screenshot to make sure. Thanks!
  2. Hi all, I don't t know if this is a bug or not, but when I compare soft light sharpening done in Photoshop to Affinity Photo their's a strong difference. Soft light sharpening for those who don't know is where you apply a high pass filter on a merged layer then set that layer to soft light to produce sharpening that does an amazing job of pulling out details that normal sharpening does not. In Photoshop the impact is much more strong than Photo where it is barely noticeable. I can't seem to replicate the effect in Photo which is a frustrating as it's part of my workflow. Thoughts? Thanks!
  3. There seems to be a bug when exporting some files to jpg using V.1.5.2 on MacOS 10.12.5 using the Soft Light blend mode with the gradient tool. The original file was a Canon CR2 RAW file & it only seems to happen with the Soft light blend mode, see attached. I got around the problem by using the edit extension in Photos, but it persists when the edit is active in the full program. This is only a soft light problem as I tried the export with no problem using the Colour Dodge Blend Mode. See attached.
  4. I'm using pixel layer filled with solid color with "soft light" blending mode to add some coloring. How could I do the same thing using adjustment layer? So I could save it as 3D LUT. I've attached Village.afphoto as an example. Village.afphoto
×