Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'smudge brush'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support Forums
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Feedback
    • Bugs in Affinity Designer & Affinity Photo
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Affinity Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Smudge Brush Problem I am seeing a replication like moire pattern effect showing up when I use the Smudge Brush on my mac. I have attached an image that I drew some stuff on and then Smudged. If I go SLOW it still does it, just not as strong. The pattern is just closer, but it still shows. I tried it using a stylus XP-Pen Deco-01 with updated drivers. I also used a standard mouse and a track mouse. All of them create the same issue. I am on a Mac Pro OS 10.11.6. Affinity Photo 1.6.7. What is happening OR is this something that just has not yet been addressed?
  2. Sorry if this was asked before, but I couldn't even a forum search option. (may need more coffee) The smudge brush does not have a blend mode option like the paint or other brushes have. How do you go about using the smudge brush if you'd like say, darker for blend mode, for animal fur contour? I also noticed that the mixer paint brush does not have an option for "wet". Does this mean that every time I load pain in my brush, I can only load the same amount? Any way around this? Thanks
×