Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'select layer'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi all, i don’t know if this is true or not, I come from photoshop on pc. when I select a layer in photoshop it also points you to the layer in the layer pannel. in affinity I also thought this was the same way, but somehow now it doesn’t point me to that layer anymore. meaning that if I select a layer in the layers pannel it is highlighted but the view doesn’t go there, i use many sub layers and now it takes me some time to search for that layer. Does anyone knows what I mean, it is just a little annoying to look where the layer is. hope it can be solved some how. rgds, henk brouwer
  2. Maybe I'm doing something wrong but I don't understand why I can't select more than 2 Layers on the Master Page? When I keep the CTRL key pressed and try to add a third layer to my selection the first layer gets deselected again (only when I'm on the Master page). Maybe a bug? Another problem on the master page: I had 4 layers protected. After working with the file for some while (so I can't precisely say what I did to have the problem appearing) I was unable to unprotect these layers again. I selected a layer and pressed the lock-symbol but the lock would not disappear on the layer - even though the protocol said "un-protect layer". Pressing the lock again the protocol woul again say "un-protect layer" but the lock still remained the same. And I was not able to make any changes to the layer. Only after adding another new layer to the master-page locking and unlocking worked again for all layers as expected. Very strange behavior but surely a programming hiccup. Cheers, Timo
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.