Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'replaction'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Smudge Brush Problem I am seeing a replication like moire pattern effect showing up when I use the Smudge Brush on my mac. I have attached an image that I drew some stuff on and then Smudged. If I go SLOW it still does it, just not as strong. The pattern is just closer, but it still shows. I tried it using a stylus XP-Pen Deco-01 with updated drivers. I also used a standard mouse and a track mouse. All of them create the same issue. I am on a Mac Pro OS 10.11.6. Affinity Photo 1.6.7. What is happening OR is this something that just has not yet been addressed?
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.