Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'recording time'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests, Suggestions & Discussions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hey folks, actually I am very upset at the moment cause I have to repair manually lot of the data from my photos made from my trip in Scotland. Actually I use the raw development from my Panasonic data and this kills and messes up everything in the EXIF. E.g. the GPS data that is recorded well in the jpeg and the .rw2 file from the cam. I open the rw2 and develop with affinity photo and long story short... after the export to jpeg again the GPS data is "modified" means that the longitude is changed from west to east ??? WHY!? Finally all of my pics have been shot in the middle of the north sea now... great! Another thing is the time stamp in the file.. After editing, developing, editing and exporting to Jpeg I place the photos to the Macintosh app Photos to use as library After the import of the files the mess begins... all photos are mixed up and not anymore in the right order. I hit CMD+I for the information ... the timestamp seems to be correct. I dabble click the time to check the timezone ... and it is f***** up.. no time zone and a time which has nothing to do with the original and neither with the editing Maybe someone have an idea how to fix it for the future... now I have edited all timestamps and gps data manually which took me some days what I want to avoid in future...
×