Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'raw presets'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests, Suggestions & Discussions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi, If found this little default in all versions of Develop beta versions. I make a job on a raw picture. As I have over pictures took in the same conditions, i record a preset for details modifications (by example). I give a name to that preset : "Traitement 1". Now I open a new raw picture, the combobox is still "Traitement 1" but the job is not ok, I need to re select "Traitement1" to make the job ! I think it would be a good evolution to position presets on default when a new picture is opened. Sorry for my english !
  2. Every time I save a preset for the "Basic" settings in the Raw develop module of Affinity Photo, it fails to save my settings for White Balance and tint. Using the preset on another Raw file later, it leaves the White Balance section off (even though I had White Balance and Tint values set, and the section turned on when I saved the preset). This has happened repeatedly on 3 different Windows Pcs (one Intel i7 and two Amd FX systems), and consistently on versions fron 1.62 to 1.64. Clean reinstalls don't help. Deleting and re-creating the presets also doesn't help. Otherwise, Affinity Photo is a GREAT program-- I'm really enjoying it!! Thanks!!
×