Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'rasterised'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support Forums
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Feedback
    • Bugs in Affinity Designer & Affinity Photo
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Affinity Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. I imported a photo from Mac Photos App (by dragging into Affinity Photo). Tone Mapping Persona requested an RGB Pixel Layer. With trial an error I created a Rasterised Image and selected that and could get into Tone Mapping Persona. The presets seem to show what I wanted, but clicking on any of them does not update the image! why? A bug? Screenshot included.
  2. When attempting to add another layer of text the HSL Color Wheel will not select a new colour other than black . Tools do not activate. Am trying to activate any tool, none are working. Cannot understand which action caused the issue. Especially need to use Artistic Text Tool, mode is chosen for Pixel and the photo image layer is rasterised. Complete mystery as I cannot find any prior conversation that discusses this problem.
  3. I noticed that when exporting a vector-only document to PDF that many of the elements were being rasterised. I was surprised, as I had done a similar thing previously with no problems. After doing a bit of searching around the forums I noticed there seemed to have been problems in the past when vector masks had transparency, so I inspected my masks and discovered they all had strokes. After removing the strokes everything exported fine as vector elements in the PDF. I’m not sure if this is a known issue, intended behaviour (?!), or a bug, so I’m reporting it here just in case it’s helpful. (AD 1.5.3.69 on Windows)
  4. Hi! Could you please briefly describe how shall I correctly export to PDF. The project has vector+raster elements. When I'm currently trying to export, I'm facing two problems: a. raster elements are exported in very low quality (despite I'm trying to indicate best quality in export panel) b. Some vector elements are exported as raster (and, correspondingly, are also pixelated!) Many thanks in advance for help! Alex Test.afdesign Test.pdf
×