Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'qa-2035'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests, Suggestions & Discussions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello! Not sure if it's a bug or me not understanding how it works, but I have an unexpected behaviour when I try to add a shape (in this case it's a text frame (shape converted as a text frame) that I can add to the assets panel by "add from selection" but refuses to be added by drag and drop. The shape moves" behind" the panel instead. All the windows (studio panels and canvas) are docked. I have even recorded a small video! Maybe I misunderstood the help files though.... Assets.avi
×