Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'problem solving'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests, Suggestions & Discussions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I own Affinity Designer and use it to create wedding stationery which I outsource to a local printshop for printing. I always convert the documents to a PDF before emailing to the printshop and have never had any problems before now. This is what is showing up on their end (on my end it is just a nice white border). I have ungrouped every single element in the file and converted them all to curves. I feel like I've tried everything and I'm not sure what to do next to ensure it shows up correctly and can be printed for my customer! * NOTE this is a screenshot that they sent me. I do my work on an iMac and it looks like they use Windows but like I said I've never had any issues in the past with them!*
×