Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'portrait professional'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi. I am using Affinity Photo on two Windows 10 machines. On the machine I use for my photographic work I have Portrait Pro 18 and Affinity Photo 1. 7.2. 471. On the other machine that use for design work I have PP 17 and AP 1.7.2.471 so the same version of AP on each. On the machine with PP 17 AP opens PP as a plug in and works as expected. On the other machine it still crashes. On both machines PP works correctly in the latest AP Beta. Can anyone help? Is AP still broken with PP 18 for others? Thanks! Phil
×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.