Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'plugin problems'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests, Suggestions & Discussions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello, I have read all the Nik Collection problem posts about v2 not working properly and same saying it does work properly, etc. I had already updated to Nik v2 but I still have my old google version, too. However, regardless of all of that, every single plugin I have in my drop menu is grayed out. I have double checked that 'allow unknown' is checked, I unchecked it, restarted and checked it again and restarted, and still all of my plugins are grayed out. Nik 2 isn't even showing up, but worry about that later. I also checked that I had either actual files or alias folders in the default plugin folder and I do. The Topaz always loaded until I updated my Nik 2. This was after the 1.7 update, but I don't think has anything to do with it. I have the root drive set to global, the applications folder set as a search folder and even added the new Nik folder and still the gray. Please advise. Thank you! Lisa Photos
×