Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'place image'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support Forums
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Feedback
    • Bugs in Affinity Designer & Affinity Photo
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Affinity Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. Janno

    Images getting transparent

    After placing two images (photos) both of the images got transparent . I link to a screencast so you will be able to see what I mean. Here's the link Is this a bug or did I something wrong?
  2. In a triangle frame (or any other shape) it would be nice to use Place Image from the menu. I know that masking is possible from the Layer-menu
  3. tastethecake

    AD useless after purchase?!?

    Hello everybody, i am having lots of problems with my newly purchased Affinity Designer :( I used the free trial for the last week and really liked AD. Today i purchased the full version on the App Store. Now i can’t use AD anymore. Here are the problems i know of so far: 1. I can’t open any AD files i created with the trial version. Nothing happens if i click on a file. 2. I can create but I can’t save new files. I keep getting this message: "Failed to save document: <Untitled> Save failed because the file path that given was not valid." This happens regardless of the folder i choose to save the file in. 3. AD crashes whenever i try to place a file inside the file (like a scan of a sketch). So, what can i do? Any ideas? Thanks in advance. Henry
  4. Hi, I don't know what the mac behaviour is, so I'm not sure if it's a bug or feature request: When placing an image AD uses the DPI of the image and not of the AD document. So images are usually placed at 72 dpi in 300 DPI documents. -Using hi-res images this is annoying because the placed object extends far beyond the canvas. Requiring to zoom out to resize and put the image into place. -If setting up your document for printing, placing images at print DPI honours the document intention and requires the user to willingly override those standards when using an image at lower DPI. Therefore using document DPI would seem desirable behaviour, but maybe I'm missing something. (Another option could be images fitting to the canvas when placed. This is helpful for the first point and less dependant on paper size, but ignores quality control.)
×