Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'pickers'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests, Suggestions & Discussions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Bug: The pickers do not pick the correct point in the Curves dialogue The graphs in the Affinity Curves dialogues input at the bottom and output at the left Input (bottom) has zero left and 100 right Output (left) has zero bottom and 100 top This can be seen in the following: On a CMYK version of a colour chart I have set two Samplers on the Info panel - the left sampler in the white paper, showing 0,0,0,0; and the right sampler in the pure cyan square showing 100,98,1,3 The curve in diagram 1 shows: a huge spike on the left at zero, from the white of the paper zero transformed to 87 (from the flat of the line on the left 100 being unchanged by the point top right of the graph These are confirmed by the new sampler values, the blue tinge to the white paper, and the unchanged solid cyan square If I now use the picker and place it in the cyan square, the node created on the graph is bottom left, somewhere around (12,12) in coordinates (second screenshot). First it should clearly be at one end of the line (as the blue square is 100% cyan) and it should be at the right-hand end of the line. Similarly if I reset and use the picker to choose from the white area (with zero cyan) it gives me a node top-right, rather than bottom left. This error can go unnoticed when selecting a single node because the curve will be symmetrical, so, if, say, the point chosen was 80, then the node would be 20, and the resulting curve when dragged down would be down equally at 80 and 20. However when trying to create an S curve, it falls apart (and wastes a lot of time!) Software version: Affinity Photo 1.7.0.367, Win 10 Home version 1803 OS build 17134.829, 64bit, Intel Core i7-7700HQ installed RAM 16Gb
×