Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'partial'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support Forums
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Feedback
    • Bugs in Affinity Designer & Affinity Photo
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Affinity Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Anyone having an issue with export function not saving the entire image? Everytime I export this image it's only partial. The body of the snake is a vector object with holes subtracted to allow the mint color to show through, and a mask layer placed on top to contain the galaxy image appearing between/around the subtracted circles. When I open the file most of the subtracted scales (circles) are missing. I've checked the fills, opacity, etc nothing is wrong. Is it a bug or am I doing some thing wrong? It does this no matter what type of export file I use. The first is the image as it appears before export, the second is what happens after when I try to open it in another application/view the file. halp?
×