Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'not opening'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Feedback
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi, I am having no success in getting the latest beta (1.7.0.221) to run. I have downloaded it four times onto two separate laptops and once onto an iMac 2017. I have downloaded the exe with Firefox - latest version and Chrome. The file size is always reported as 344mb on completion I have tried running it as admin, when the 'Do you want to run this program' box appears; click ok and the effect is the same, the whirling blue circle runs, disappears, comes back and then goes away for good. Any clues, please, as what to do next - thanks in advance.
×