Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'no save'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. All, While using Selections the I run into multiple problems which occur after initial selection. 1. Trying to drag around the canvas to refine the selection by using the any of the Selections tools and the "marching ants line" disappears and the program will either crash or act like no selection was made. Sometimes panning around the canvas will bring things back but it is hit-or-miss. 2. After refining selection to mask, New Layer with mask or New Layer the a haze appears on the mask layer. This looks like a blur has been applied with streaks all over
  2. Just closed with no warning! i lost many time of work.. but i really like the software!
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.