Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'multiply'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hi everyone... i have some problem exporting an object that have shadow using AD 1.7.3. Basically i have setted the blending mode of the shadow to Multiply and if i try to export the output seems to have blending mode setted to Normal. This is what the document looks like with blending mode setted to Multiply: This is the exported version: To avoid the problem i have to set the blending mode to Normal and try to get the right darken shadow color. Export_with_Shadow.afdesign
  2. I am at Page 82 of the Affinity Designer Workbook and followed the instructions to change the Inner Glow layer effect from Normal to Multiply, Screen, etc... but I don't see any change happening. I have a couple of questions: 1) Where can I see the 2 colors that should take part in the blending effect? I only see one gradient color in the Eyeball layer. 2) What should I see by changing the Blend mode in the Workbook example?
  3. I'm trying to create a portrait with other images showing through the image (Double Exposure Effect?) I seem to be struggling with the layer mask side of things adding in multiple textures to achieve the effect. Please can anyone assist me? Any help would be much appreciated. Thanks PP
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.