Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'movetool'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I have a problem with selecting vector objects in Designer via the Move or Node tool. That is, if I find it difficult to select by clicking on an object. Sometimes it works, others it just doesn't and others yet the selection happens with the tool slightly offset to the object (i.e. by pointing the tool a little away from the object, which can be quite confusing when there are lots of shapes). More often than I'd like, I have to scroll to the layer in the Layer Panel just to go to a desired object. I use a Macbook Pro (still on Mojave) and a Wacom Inutos Pro (no mouse, but the problem stays even if I try to use the Macbook's trackpad).
×

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.