Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'modes'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Based on the latest update 1.7.0 running on Mojave 10.14.5, after switching to separated mode I couldn't switch back to Windows mode. Running MacBook Pro (15-inch, 2016) 2.9 GHz Intel Core i7 16GB 2133MHz Radeon Pro 460 4GB Intel HD Graphics 530 1536 MB
  2. I have W10Home 64bit on my PC. When opening an image and select any of the selection tools I am unable to get the Mode working. The New, Add, Subtract and Intersect Modes are always grey. I reinstalled Affinity but still unable to work with Modes. Need your help to solve the problem. Thank you.
  3. giantlobsterprd

    Yoga

    Fun with strokes and blending modes :)
×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.