Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'modal'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Modal windows are sometimes appearing off-screen, effectively being lost. This is a pain, to be polite. Noticably, when the same modal window pops up, it does not reappear where it was before, not even on the same screen. It generally seems to want to be on the primary display, even though the main Affinity Photo window is on the secondary display. Recently I've noticed a tendency to drift left, first fully on the secondary display, then half-off it, then gone. My setup is a 4K 40" Philips screen above and an old 21" Ilyama centred below. Windows 10 latest update. Display settings are 100%. Bitdefender security. Perhaps Affinity is sizing the display as a large rectangle? Does it know which screens it is using? I suspect getting Windows to tell you what's in and out is not always an easy task. Edit: Rebooting fixes this (for now). May be a Windows issue, but Affinity is the only programme that has this problem. Thanks!
  2. I'm using Affinity Designer 1.4.2 and I could not figure out how to edit a group. I double clicked the group to no avail. Finally I realized that I actually could edit the group, but there was no visual cue to tell me that I was in edit mode. I think having a greyed out transparent background would be helpful (similar to Adobe Illustrator's isolation mode). This would tell me that I'm now able to edit the group.
×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.