Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'masked layer'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Affinity Designer 1.7.2 (and 1.7.1) is lagging and/or crashing/not responding when I'm scaling/moving/rotating a complex vector image which is placed in a masked layer. If the object is placed as a normal layer I can scale/move/rotate it without a hitch. it can be reproduced (at least on my laptop). Tried the same thing with version 1.6.5 - had no problems. - Working with Version 1.7.2; - Windows 10; - 16 GB RAM; - Intel i7-6600U CPU @ 2.60GHz 2.81 GHz
×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.