Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'lining'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests, Suggestions & Discussions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi there! First thanks for reading my query, I really appreciate that. To my issue: I'm having problems exporting .svg files as (for example) .png files. They show me some weird lines around each vector - which shouldn't be the case really. Worst thing is that you can see that in the final result, rendering the product/effort almost useless. I will provide an example in the attachments, but what I do is just opening (or placing) the .svg file - resizing it - exporting it (with the PNG-24 preset). I'm using "Vector magic" to create these .svgs and they seem fine in the preview, as well as the .png exported from vector magic. Problem is as soon as I open the .svg in affinity designer (in order to edit them) hell breaks loose Thank you so much for helping me! Best regards Marvin M. #I'm using affinity designer 1.6.5.135 Normal_SVG_preview_in_chrome.svg
×