Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'large-file'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests, Suggestions & Discussions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi, I am a french affinity designer desktop user (windows). I am currently working on a poster for a student event. I was working in A3 format and decided to move to 120x176cm format (french bus poster size), witch is way larger. I had no issue exporting the file in A3, but now the progress bar seems stuck and no matter how long i wait, it won't export. Is there any way i can fix this? Thanks, Irénée Dubourg
  2. leepeterson

    PSD Wigout

    Bought Affinity Designer tonight as a Photoshop/Illustrator replacement. I've gotta say, I'm super happy and stoked about all that I see in Affinity so far!! I'm beginning a web dev project and trying to open up a 350MB file which is a site design done in Photoshop. (Yeah, 350MB... and it's only got four < 3,000px-tall pages in it and almost no photos. Anyway, I digress on that frustration.) See the attached screenshot of the error. I've got no idea what these errors mean since I'm so new to Affinity Designer. The issue I have, really, is that entire text blocks won't render at all. They don't even show up in Layers. And then other text blocks are missing entirely. The font (Montserrat) is loaded and activated locally, all variations of it. Any idea what's up? Gonna just use Photoshop to handle this until I'm done with the project... then it's gooooodbye money-sucking Adobe!!
×