Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'intuos pro'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hi, Wacom taps or clicks don't work on the macros panel. They work for everything else. I've uploaded a video to show the issue. I can use my Intuos Pro with all the usual panels however when it comes to clicking on a macro, nothing happens and I need to resort to using my mouse. Thanks, Wayne no-wacom-with-captions.mp4.mov
  2. I am having a problem with selecting an area using the pen tool on my Macbook pro running OSX 10.11.6. with a Wacom Intuos pro model PTH 651 running the latest version of its software, downloaded today. My Affinity Photo is version 1.6.7. When I try drawing around and area by creating a series of node points it stutters and then creates a new curve layer. Even if I go round to the start point to join it up there is no completion of the circle. If I use a mouse to select an area that works O.K. but when I press select I get dancing lines on the two vertical sides of the picture, not around my selection. If at that point I click 'invert selection' the whole picture goes transparent. I'm sure that the first part of this problem is a bug and the second part I was following a video (not one of yours as I couldn't find one that showed using the pen tool to select an area.) and his worked and mine didn't. The latter could be something that I am doing but I have gone over it about 5 times and used different photos.
  3. After working a few minutes in an illustration with my Wacom Intuos Pro Medium tablet, I was unable to select tools or menu options -- anyway, the software keeps working with the last tool selected. I had to quit AD using ALT-F4. The issue occurs the same way with new and old files. If I use my Logitech mouse the problem does not occur (apparently). Had to downgrade to version 1.6.1.93. Hope the new version gets fixed soon.
×

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.