Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'installed font not showing'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi, I have a big issue about installed font not showing. this is the first time I am facing this issue I have a total of 4216 fonts installed and most of them are not visible in affinity designer, photo, and publisher here is fonts installed and this is showing in affinity Please solve this issue as fast as you can PG_ROOF RUNNERS_ACTIVE.TTF PG_ROOF RUNNERS_ACTIVE_IT.TTF PG_ROOF RUNNERS_ACTIVE_0.TTF PG_ROOF RUNNERS_ACTIVE_BOLD-IT.TTF
×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.