Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'install fail'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Whenever I try to update Affinity Photo 1.8.0 on Windows 10 to 1.8.2 or 1.8.3 Setup starts normal but ends with the message: "Error with Setup" ("Fehler beim Setup"). This even happens with a clean install. In this case Setup creates the folder 'c:\program files\Affinity\Photo', deletes it right away and ends itself with the error message. Update: I started affinity-photo-1.8.2 and installed it to another folder ('D:\Programme\Photo') and it worked. Then I started affinity-photo-1.8.3 on this very folder and again it failed with the same Error-Message again. Fun fact: When I retry to install into this now empty folder D:\Programme it fails again. So, for now I can't install to 'c:\program files\Affinity\Photo' nor to 'D:\Programme\Photo'. SetupUI.log Setup.log
  2. I'm having issues getting Affinity Designer to install on my Windows 10 laptop. The installation guide loads, it asks for an install location, I choose the default and select okay. The system asks if Affinity can make changes to my computer, and I select yes. It goes into the installation window briefly and then fails. The error message only reads "setup failed" in the dialog box. I'm running a Dell Latitude Ultrabook E7450, running Windows 10pro 64x, intel i7 2.7 GHz, 8gb ram, with 100 GB of free space on it. Any help here would be appreciated. I use the program on my iMac and would love to be able to use this on my work laptop when I'm on the go.
  3. Downloade updated version 1.7.0 and it failed to install. Downloaded again, same result. New install also failed. Old version no longer accessible.
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.