Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'impossible to remove'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I’ve lost nearly a day of work trying to fix this issue, and am not ready to give up on it yet. I would really appreciate the help of some of the Affinity Gurus with this issue, as it is driving me crazy. I’m using the latest version of Affinity Designer on Mac. I’m working on a vector illustration of a shark. and I’ve attached a sample of the project I’m working on below, along with some screenshots. If you look at the gills, on one layer (gills erase), I’ve used an erase to punch through to the green. Then, I’ve duplicated that layer on top, change the erase to normal and used it as a container for a vector texture. Unfortunately, I cannot get rid of a hairline thin stroke around the border of the shape. Only it isn’t a stroke, as the stroke is deactivated. More of a border that maintains it’s size as you zoom in and out. I though this could just be affinity showing me the outline of the shape, but this unwanted out carries through to the export. You can see exactly the same effect between the layers ‘lower side’ and ‘upper side’. This line is the same size no matter how much you zoom in or out, and again, it carries over to the export. I’ve researched extensively on the forums, and found no fix so far. Some similar suggestions hinted at an issue with anti-aliasing, but I’m not sure that it the issue. Any help on this would be really appreciated. Affinity_Error.afdesign
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.