Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'hidpi'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hey there, first of all I would like to compliment the Affinity team for such a fantastic work on the user interface of both of the apps. They're really beautiful and feel really native and modern. A lot of little details make them a joy to work with. I have one question though, and it's related to the one thing that has bothered me a bit: I have a Retina MBP, and on both Affinity Photo and Designer, as I'm painting, moving objects around or typing, I get these "pixelated"/non-retina visuals that stay on for like half a second, before the normal "retina" graphics come back. My understanding is that this is some sort of optimization to make the interface more responsive and real time as you edit the document. Is that correct? If so, is it possible to disable this optimization entirely? I found it to be really distracting, and I'd rather have the document update be a little slower than have the whole viewport switch between retina/non-retina graphics constantly. Note: I'm currently on El Capitan Beta, so I had to install the Affinity Photo and Designer Betas. This could also be an issue with the betas/something that is not on the release versions... In that case should I report a bug? I can provide a screen capture if you can't reproduce this issue. Thanks.
×