Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'fontstyle'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Feedback
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello I'm running both Affinity Designer and Photo on a Dutch language OSX. The applications are ofcourse in English but they seem to translate the font styles such as bold, italic, heavy etcetera into Dutch. The problem is that these translations are often not correct. Whenever I select a typeface with more then regular, italic, bold and bold italic styles, the styles are mixed up. For example: If I select the 'licht' style (which means light in Dutch) I get a bold. When I select 'vet' which means bold in Dutch, I get a regular italic, and so on. Is this an Affinity problem or does it happen in the font managing part of OSX? I haven't encountered this problem in other software. Thanks in advance!
×