Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'flood selection tool'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hey guys, I‘ve just startet working with Affintiy Photo and I‘m wondering if there is any option to feather the selection by using the smart oder the flood selection tool. There is an option for the freehand selection tool but I couldn’t find it for the others named. Sorry if you already discussed this topic. I couldn’t find an answere yet. Thanks for your help. Cheers, Leo
  2. I have Affinity Photo 1.6.4.104 installed on a Lenovo Laptop running Windows 8.1. I have tried to use the Flood selection tool on developing a RAW fil. Everytime I try and use the Flood selection tool it selects the whole image and not the sky as I want. I understand this is a known bug in the Windows version of Affinity Photo - is there any way around it?
  3. I am using the Afinity Photo desktop version to replace a sky in a photo that has evergreen trees. Everything goes fine, EXCEPT, the border between the masked sky and the picture has white ghosting, looks like frost. I have used the refining tool, but to no avail. I am stumped. I have attached the file for a look. Does anyone have an idea what is causing this issue and how to fix it? I would appreciate any help.
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.