Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'files lost'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests, Suggestions & Discussions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Since the last update, I now have a few problems. 1 - I am working on several files at a time, which were previously neatly returned to the tabs after shutting down and restarting, so I could continue right away. Now, however, NO files are being loaded automatically and I have to search and load them again. Annoying, because sometimes I work with 10-13 files that I now have to look up again to open them. I had no problems before. MIN POINT 2 - When I export a file in a different format with a slightly changed name, often as a jpg, then close it and then want to open it again in that new format, I don't see that file among the files. But I see that file in Finder. I have tried everything but nothing works. How is this possible? This was also no problem for the latest update. MIN POINT ***** But now the solutions please.
×