Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'exit application'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support Forums
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Feedback
    • Bugs in Affinity Designer & Affinity Photo
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Affinity Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. The previous days everything worked as expected. Since this morning, when I open a .afphoto file, the program exits without any warning. Temp directory was empty. Each time, a dump file was created (see attached ZIP-file) ! I did a "clear user default" startup > same issue. The strange thing is that it doesn't happen each time, kind of randomly, but very annoying. At first I thought that this incident was linked to a certain file. But then I started testing with other files, as well as files saved in 1.6.5.123. Then I tried a "repair" install, but the issue is persistent !! Next, I removed the application and did a new clean install, result : the issue is persistent !!!!! Next, System Reboot result : still persistent !!!!! Finally I gave up ... Greetings, Hubert CrashReports.zip
×