Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'designer file'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I've a series of diagrams I have produced in a single Designer file, on separate artboards. The diagrams are related in a series, so it is easier to produce them in sequence. I am however having difficulties adding them to a Publisher document using the picture insert tool. I've attached one of the designer files and corresponding svg files in the hope someone has an idea what is going wrong. If I save a Designer file for each individual diagram, the diagrams are on the whole as I would expect, except I am experiencing an issue with items outside the artboard being visible. If I export the individual diagrams as SVG, they look fine when viewed in a web browser. However, place them into a Publisher document and something rather bizarre is happening. The diagrams are made up of numbers of layers of the same elements - often in the same location, with the upper layers cropped so the whole thing replicates 3d knitting. The whole thing appears flattened, and it looks like the cropped layers are removed. I'm not entirely sure whether there is a better way to do this, or if there is bug or two causing the issue. Any help would be appreciated. I'm working with 1.7.2.471 for both software packages, though the Publisher document was started with the previous release. 3 round bobble for publisher.afdesign 3 round bobble #1.svg
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.