Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'customise'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Feedback
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. Windows 10 Home 1809, Designer 1.7.0.231. I've noticed some very strange/unexpected behaviour when using the Customise Tools function (this happens in Publisher too). See first attached GIF where dragging a tool can cause it to sometimes: * snap back to where it was; * snap to a weird position nowhere near where I dropped it; * snap to the bottom of the tools. See second attached GIF where dragging a separator can cause all kinds of weird issues such as: * other separators going missing; * the tools 'avoid' the dragged tool in unexpected ways; * basically all kinds of weirdness that's difficult to describe, just watch the GIF and see how many issues you can spot (it gets a little bit more controllable by the end).
  2. When selecting View, Customise Tools, there are only 6 tools available for selection to add to the tool bar: View, Zoom, Red Eye Removal, Blemish Removal, Overlay paint, Overlay Erase, Overlay Gradient, Crop, White Balance. For example the Clone tool is not available to add to the left tool bar. Running version 1.6.6 on High Sierra 10.13.2
  3. Hello, As of this first AD beta with the artboards feature, I attempted to use the customise tools option to separate the Artboard tool from the Move tool so that it's positioned below the top tool position, as I prefer not to have that tool hidden away inside the Move tool in it's default setup. However once that is complete, when clicking on the Artboard tool from it's new position, the icon above also changes to another Artboard tool, hence making the Move tool disappear from view. Possible you are already aware, but could this be addressed? Thank you
  4. Hi Gentlemen! Can somebody tell me how to put the icon "Fill/Stroke" from the Color or Swatches panel - on the Tools toolbar in AD? See screenshot below: Thank you in advance! yoO
×