Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'cpu load'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests, Suggestions & Discussions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Observed several times a 99% CPU load when opened a 32bit HDR image with 2 live filter layers (vignette and unsharp mask). Mouse pointer moves are very irregular during this problem. CPU load stays at 80-99% even after no more touching Affinity Photo again. After some tests, I remarked: behavior starts after live filters visible/unvisible switching when clicking yellow histogram triangle warning sign. behavior doesn't happen when no histogram visible in Studio behavior doesn't happen with 8bit files Hope this can be solved because sometimes a histogram can be usefull.
×