Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'corrupt files'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hello, I scanned 35mm film using Epson v750pro. Created folder. Images open fine... Until I open some in Affinity Photo. Not all, but many images appear as below: Thumbnail accurate but when I open file it is corrupt. Images open correctly outside of using Affinity Photo. This problem is happening with many images. My B&W photos are opening in Affinity Photo flipped upside down or reversed - completely opposite of the file, which again opens fine on desktop. Why is this happening? How can I correct it? How do I ensure this does not happen again? I am on a macbook pro, dual external monitors, OS Mojave 10.14.5 Thank you
  2. Hej affinitos I have the following problem: I was working on some business cards for a client. There I use symbols to make fancy mockups (so when I change something on the card, it also shows on the mockup). Now to save the different variants I'm making for the costumer I wanted to use the snapshot function. When I finished my draft variants I wanted to go through them all just to get shocked that all snapshots had the same state (the last one). Now I thought: Well, let's use the history function and go back to all/some old variants. But now when I use the history function after a certain point AD crashes and now I can't restore my work. Which are quite a few hours of work. Here's the error message I get after the history rollback attempt: Any ideas? Thanks in advance Jay
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.