Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'closed image'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support Forums
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Feedback
    • Bugs in Affinity Designer & Affinity Photo
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Affinity Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello all. I have been desperately trying to figure this out for a few days now, and am at the point with this program that I want to throw my whole computer out the window.. Anyways, I have a design that I've used several times before, yet now for some reason affinity is not recognizing it as a closed path, closed image, or a whole design at all. I can only select line work, the nodes (should be??) all connected.. Yet when I attempt to fill the image, the fill is all over the place as if the paths are not connected or that I'm trying to fill non-closed space. I don't understand. I normally can select one section, for example, the horns of the this skull design and fill it with a color. So on and so forth. I don't know whats going on and I'm really hoping I'm just overlooking a simple fix. I've tried connecting paths, snapping nodes, grouping, ungrouping, I'm not even sure what else to list but I have run out of options. I attached the exact file that I'm working with below... please help! -MC jellypins ram design.afdesign
×