Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'capture one pro 10'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests, Suggestions & Discussions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi, I have processed a NEF file in Capture One Pro10 and using the 'edit with' option, uncompressed TIFF 16bit, ICC Profile of ProPhoto, @ 300 px/in and then send the file to Affinity Photo. The colour profile in Affinity Photo is set to ProPhoto.When the file opens in Affinity Photo, it has, what I can best describe as a 'lilac' haze, thus looking completely different to the file that sits in Capture One Pro10. Is anyone else experiencing this, and if so, what am I doing wrong. Regards Simon R MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2015) Mac OS Sierra 10.12.6 2.7 GHz Intel Core i5 8 GB 1867 MHz DDR3 Intel Iris Graphics 6100 1536 MB
×