Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'buggy'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 6 results

  1. So after so many lagging issues with DESIGNER under windows 10. I have not reset it, uninstalled it, cleaned the machine, reboot, reinstall, added brushes and with in 3 uses of the program its back to brief lockups, very slow moving of item and slow loading of program. I never had these issues under windows 7. I have now put the first version of 1.6 released to public and it seems to be working better. Whats wrong with the program or what i am doing with it? I never had an issue under Windows 7 pro. But this experience under Windows 10 is terrible. I had issues with PHOTO as well. But reset seemed to fix it for the moment. When I reinstalled the brushes , i did them one at a time and checked..all was good...they are either DAUB brushes or FRANKENTOON...nothing else. PLEASE HELP! Gary
  2. So after so many lagging issues with DESIGNER under windows 10. I have not reset it, uninstalled it, cleaned the machine, reboot, reinstall, added brushes and with in 3 uses of the program its back to brief lockups, very slow moving of item and slow loading of program. I never had these issues under windows 7. I have now put the first version of 1.6 released to public and it seems to be working better. Whats wrong with the program or what i am doing with it? I never had an issue under Windows 7 pro. But this experience under Windows 10 is terrible. I had issues with PHOTO as well. But reset seemed to fix it for the moment. When I reinstalled the brushes , i did them one at a time and checked..all was good...they are either DAUB brushes or FRANKENTOON...nothing else. PLEASE HELP! Gary
  3. Hi guys, Just got Affinity Photo for my iPad Pro as well as for my iMac. I have yet to try the iMac, however, I am testing the iPad app out with some photos that I shot last weekend. I'm working with an older camera model, Canon T2i, Raw Photos, imported with Apple Camera Connector straight into Photos. I then have imported the photos into Affinity Photo using a few different methods, one was a panorama, the other was an HDR of just one set of three images. On the panorama, (7 images) it made the pano, was reasonably fluid (it would be cool to have a progress bar during the making of the panorama, instead of just a spinning wheel, but it worked) Anyways, when I got into modifying the Panorama, I made some adjustments, cropped the image, started attempting to work with the photo and the app closed. When I reopened, it had no auto save, so I did not try again. I did however, move onto the HDR and begin messing with the HDR settings, I was able to select the photos (would be nice on the HDR / Panorama if multiple selection was on by default, instead of having to select the image, realize it was a single selection, then go back, select multiple images and move on), import the photos, have it merge the photos, apply the HDR settings, go into develop mode and begin modifying settings. However, when I began modifying settings, the app would pause randomly and the screen would freeze. After about 15-30 seconds, it would speed through whatever I had clicked on during the freeze and catch up. It was to the point where it was unusable, as it would randomly appear during a curve adjustment, or a white balance adjustment, or some other adjustment. It would catch up with me, I would continue working, and then it would do it again. I personally can't edit with that, but all the research I've done has said this app is murdering photoshop and supposedly really impressive, but in the first 20 minutes of working with it, I can't get through a simple edit... Is this a bug that we are aware of? Is it just my version? I just invested a hefty price into the iPad thinking I would use this software on it, bought both the Mac and iPad versions for $80.00 and I'm not thrilled so far. Any advice? Thanks for reading, B
  4. Since upgrading to 1.4 neither Affinity Photo or Affinity Designer work correctly on my instlallation of OS X 10.8.5. The App store versions crash as soon as I click OK to create a new document. I tried the beta version of Photo, but that just hung with a beachball of death for a few minutes before I finally force-quit it. It appeared to crash with the same error as the app store version (partial copy below). Fortunately I have a copy of the older Photo app on my Yosemite partition but it seems I've lost the use of Designer entirely. Where can I download older versions of that? Application Specific Information: *** Terminating app due to uncaught exception 'NSInvalidArgumentException', reason: '*** setObjectForKey: object cannot be nil (key: NSFont)' abort() called terminate called throwing an exception Application Specific Backtrace 1: 0 CoreFoundation 0x00007fff946a3b06 __exceptionPreprocess + 198 1 libobjc.A.dylib 0x00007fff8ec793f0 objc_exception_throw + 43 2 CoreFoundation 0x00007fff947325b7 -[__NSDictionaryM setObject:forKey:] + 135 3 libcocoaui 0x0000000108e3539d -[CharacterPage populateStyle] + 573 4 libcocoaui 0x0000000108e3b415 -[CharacterPage updateData] + 1045 5 CoreFoundation 0x00007fff94655eda _CFXNotificationPost + 2554 6 Affinity Photo 0x0000000107f63117 Affinity Photo + 45335 7 CoreFoundation 0x00007fff94655eda _CFXNotificationPost + 2554 8 libcocoaui 0x000000010932e188 -[NotificationsController handleNewDocumentNotification:] + 2952 9 libcocoaui 0x000000010932bc53 -[NotificationsController handleNotification:] + 1571 10 libcocoaui 0x000000010932b39b -[NotificationsController receiveNotification:] + 1115 11 libdispatch.dylib 0x00007fff91c64f01 _dispatch_call_block_and_release + 15 12 libdispatch.dylib 0x00007fff91c610b6 _dispatch_client_callout + 8 13 libdispatch.dylib 0x00007fff91c660c8 _dispatch_main_queue_callback_4CF + 275 14 CoreFoundation 0x00007fff94645b4c __CFRunLoopRun + 1644 15 CoreFoundation 0x00007fff946450e2 CFRunLoopRunSpecific + 290 16 HIToolbox 0x00007fff9433eeb4 RunCurrentEventLoopInMode + 209 17 HIToolbox 0x00007fff9433ec52 ReceiveNextEventCommon + 356 18 HIToolbox 0x00007fff9433eae3 BlockUntilNextEventMatchingListInMode + 62 19 AppKit 0x00007fff9a2a5533 _DPSNextEvent + 685 20 AppKit 0x00007fff9a2a4df2 -[NSApplication nextEventMatchingMask:untilDate:inMode:dequeue:] + 128 21 AppKit 0x00007fff9a29c1a3 -[NSApplication run] + 517 22 AppKit 0x00007fff9a240bd6 NSApplicationMain + 869 23 Affinity Photo 0x0000000107f5a404 Affinity Photo + 9220 24 ??? 0x0000000000000002 0x0 + 2
  5. Hi, I have tried to contact you guys, have sent emails and still have not received any support on these matters. Ever since version 1.0 the program keeps crashing on me when I export via Persona's to use the Retina option. I check the X1 and x2 boxes and tell it where to save the export. It will crash each and every time. The only option I have to get anything exported is via the regular export function which does not support retina resolutions. Can you PLEASE fix this or just return me my money, this is getting ridiculously bad in support ! If you want a log of the crash, I will send it after you reply to me ! Regards, A very pissed-off customer
  6. I'm running an iMac 27 with 16g of ram and have experience multiple delays using various tools an some cases had to force quit....was this really ready for prime time!!!!!!
×