Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'brushes bug'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 5 results

  1. When iam using my huion h950p graphics tablet it was very laggy with the brushes and also the performance ..why is it so slow ..please improve the prformance of brushes while using using them with pen tablets ..still not impressed by affinity photo ..and also i cannot fully switch like these issues still on. Please make a update which fix mainly this issue . So many creators use designing softwares with graphics tablets.
  2. I have the latest versions of Designer and Photo for desktop and Ipad. Can’t load new brushes downloaded from Affinity website into Designer. Desktop or ipad. Is there a fix for this yet?
  3. I'm using Affinity Photo v1.8.3 and I'm looking in the Brushes area in the top right. The instructor in the class I'm taking (it was recorded a few years ago, and he's using v1.6.x on a Mac) has a Brushes area that has a bunch of stuff in it (e.g. a bunch of different Textures are displayed below the select box that has 'Textures' as one of its options). Here's what it looks like: In my APhoto, I do get the Brushes select box, and it has more or less the same options in it as the instructor's screen. However, no matter what option I select, the area below the select box remains blank. Weirdly, the scrollbar on the right side of that pane indicates that there's more than one pane's height worth of stuff in the pane, and if I click in the pane, a (blank) row is selected, though it doesn't seem to do anything to the Paint Brush that I'm using, no matter which of those phantom rows is selected. Here's what that looks like: Needless to say, I'm having trouble following the class as I don't have any brushes but the instructor does. And APhoto is acting like I have some in the list, but just not displaying them to me.
  4. Hi guys. I have an issue with ink brushes. Selecting different type of brushes, it seems like the respective texture does not charge. In particular, “Ink on glass” texture seems missing. I tried to uninstall and reinstall the app, but the issue remains. I have tried different file dimensions and colour spaces. running latest app version (1.8.3.180) on latest iOS version.
  5. Hi, I posted a problem few days ago, and the moderator tell me that the problem continues i would open a new topic in this section, (can you see in this link problems with brushes and wacom intuos pro designer ) and lets go. My hardware computer are: Acer ASPIRE E5-573G intel core I7-5500U 2.4GHz Ram 8G Graphic card Nvidia geforce 920M Intuos Pro M (pth-660) My Software windows 10 Home version 1709 Its Ok, I'm use your program to color my ilustrations and I detected that when I open the designer in first time and begin to work with my tablet sometimes the programs stoped to response, and I must forced to close it with the task admin after y re-open the aplication and works. In other hand, when I paint in pixel mode, the brushes disapears suddenly, some time later than i start to paint, the circle of the brushes becomes to the cursos arrow like I'm lost the focus in the program and I' was in the OS. This is the original problem, in this days I`m paid attention and I see that this error appear more after uses the shortcut to control the size and hardness. It's like the second button click was hold down and if i press de second click button the circle of the brushes apears again. I've configured the second button click in the first button of my pro pen 2. This error only appears when I use the wacom tablet, whith a mouse or track pad integrated don't happens. Thanks in advance, Laura.
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.