Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'brush bug'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. Hey there, just came across what looks like a bug in Designer beta 1.9.1.1 Mac OS 10.14.6. I went to edit my brush and the edit brush panel displays the wrong brushes, Seems to load in a different brush from a different brush category. See the attached images where the brushes in the 'Sprays and Spatters' panel don't match the brushes in the edit brush panel. If I do make any edits it will switch the brush in the panel to the brush in the edit brush panel. In this case it seems to be grabbing the brushes from the 'oils' category... It worked fine in the official 1.9 version just misb
  2. Why Eps Stock file become a pixel. honestly, I've little regret bought this few month ago and some brush set designer and photo. And Im not using designer from few months ago, and back using AI, and for draw artwork im using clip studio. because lot problem, one of them like brush size reset after change it, not have vector eraser, etc(im forget it), and now eps become pixelate (on designer and affinity photo). please help miss/sir or fix it on the next update.. I will not using affinity software again if that problem not fixed & responded . im waiting few month for fixing underline
  3. I have a weird issue: By paint brush is always black, no matter what colour I set. I check all setting but cannot find anything that has resulted in this. What typing text is till uses the foreground colour, or even the pixel tool uses the foreground colour, but as soon as I change to a normal brows, it is just black. Even if I select what as a colour it paints in black. Please any ideas to fix this will be appreciated!
  4. Hello there, I recently downloaded the Affinity Photo trial for Windows 10 to test the thing so I'm still learing about the program. My problem is basically, after a while all of my brushes ( custom and standard brushes) started to behave in a weird way. All of them were very pixelated and binary color wise. I was able to solve the problem by restarting the program and the brushes went back to normal. However, the next day the same thing occured again so I'm kind of confused. I started to test things out and the only thing I found out was that it doesn't really matter if it's a new or an
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.