Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'aw-3331'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 6 results

  1. Version: Noticed in 1.7, but also reproduced in 1.8.0.486 (latest beta) Bug: Points are snapped to a different grid than what is displayed when using multiple artboards Steps to reproduce: Create a new document Create two Artboards In View > Grid and Axis Manager, create a two-axis custom grid in the second artboard with angles other than 0 and 90 degrees Notice that points aren't snapped to the grid displayed
  2. If the displayed grid axis doesn't match with the artboard 0,0 coordinates, so the snapping helper doesn't match with the displayed grid, but with some invisible grid supposedly matching the artboard 0,0 coord. Attached files will illustrate the issue better. Original topic created here, but I'm considering a bug:
  3. Hello everyone. It looks like this. (Windows 10 18362.295, Affinity Designer 1.7.2.471)
  4. The snapping works fine and corrects itself to 0,0 of the artboard, but the visual grid doesn't transform. Added some pics for clarification
  5. Hi, I am having issues with grid snapping in isometric view with a second artboard Create a new document Type: Web, Page Preset WXGA (1280 x 800, 16:10), Create Artboard Checked. Enable Snapping, choose only Snap to Grid. In Isometric studio, click Modify Grid... Choose Preset: Isometric 64x32 Pixel Isometric (with Planes) In Isometric Studio, Current plane choose Top With the rectangle tool draw a rectangle. the rectangle snaps to the isometric gridlines, as expected. If Front or Side plane is chosen, and a rectangle is drawn, snap to those grids also works as expected. Choose the Artboard tool and click on Insert Artboard in the context menu. On the new artboard, repeat steps #3 to #6, except the drawn rectangle does not snap to the gridlines anymore. I have attached a sample file (see below the images) with the issue, created with the above steps. Can anyone confirm they are getting the same behaviour? Second Artboard Iso Grid Snap.afdesign
  6. I've been playing around with the new update and have encountered a few issues: After zooming in and out a number of times I will suddenly not be able to scroll all the way over to reveal all my artboards. I will no long be able to scroll all the way right when zoomed in so I'm stuck in the middle of my entire page. Grids now take up the entire workspace instead of just my artboard. This wouldn't be a big problem, but see below issue. I can't snap my artboards to the giant screen grid that I now have to use. So while within the artboard things snap, it won't help if the artboard itself is not properly adjusted to a grid. I may be crazy, but it feels a bit laggy? Or choppy? It doesn't seem to run as smooth. Minor problem though. Since most of my problems involve artboards, I will simply avoid them for now.
×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.