Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ap fragmentation of ui'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support Forums
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Feedback
    • Bugs in Affinity Designer & Affinity Photo
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Affinity Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi I'm running AP 1.67 on my new iMac. ( 2019) When I use "separated mode" and have two images on screen (one of them "new image") I get the following situation, The screen capture shows a fragmentation of the image. The video reveals a crazy flickering on screen. This effect comes up when I use the move tool to navigate around the zoomed in image. In the AP preferences I am running "Metal" under display options. Please let me know what you think. iMac specs. 32 GB ram- 8 GB on video card- i7 four core processor) AP-flashing UI.mp4 AP-flashing UI.mp4 AP-flashing UI.mp4 iMac specs. 32 GB ram- 8 GB on video card- i7 four core processor)
×