Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'amount'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi all, I was colouring a set of storyboards in AP and wanted to set a palette for all the documents by using global colours. When I saved the palette from the first storyboard panel, and brought it into subsequent frames, I seemed to lose colours. Also, there came a point when I was unable to add any new colours. For example, I made a set of flesh tones but could save none of them, so I had to remake them for each of the nine frames. Has anyone else has this issue? This will very likely crop up for me again soon, so I'll need to nail this down :) I admit it could be my lack of understanding but some pointers would help. Thank you in advance, Kevin
×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.