Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'afp-1931'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests, Suggestions & Discussions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hello there, As much as I'm loving the new Brush Editor features, there's a bug that's been around since the current stable Designer and Photo versions. I've reported it a couple of times already and I hope this issue gets addressed, because it really ruins the experience when using advanced features from the brush panel. When you add the Wet Edges option to a brush (from the editor), this option gets deactivated or non-recognized back when switching tools using the brush command key (B) and many times, when selecting the brush manually from the brushes panel. Let's say I need to erase something; I switch to the Eraser using (E), then I want to go back to my brush using (B) and when I do that, Wet Edges are switched off automatically, unless I double-select that brush... then, Wet Edges are back on. It totally ignores the stored brush settings. This affects dramatically the way brushes were originally designed. Thank you!
  2. 1) Create new document from default 1920x1080 72psi transparent backgroud. (This bug happens in all sizes DPI and color spaces) 2) Create a new pixel layer to paint on. 3)Using a default painting brush 4 (Watercolor Type Brush) paint several stokes. Let up mouse and paint over last strokes and notice level of transparency. 4) Use rectangle selection on same layer and use same brush and paint INSIDE selection. NOTICE THE LEVEL OF TRANSPARENCY HAS CHANGED AND IS DARKER. In Corel Painter I paint inside selections all the time. It is absolutely necessary. This seems like a bug. I used a mouse with no pressure sensitivity for demonstration purposes to rule out tablet issues. Notice opacity differences in attachment. Thanks
  3. 1. The Paint Brush becomes lighter after using Erase Brush. 2. The name of Paint Brush is not right after changing Erase Brush. 02CF91EB-F317-4177-A1A2-52E7E19DD8A3.MOV
×