Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'affinitydesigner1.7.1'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests, Suggestions & Discussions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello guys! Recently I´ve updated my affinity designer version from 1.7.0. to 1.7.1.404 and so far I´m really enjoying it and loving it for it´s slick design and new functions. One function/tool I was really excited to play around with was the multibrush-tool. The thing is I still can´t find this tool although I did check out the various brush presets in designer as well as pixelpersona-mode. Maybe I overlooked something which is crucial in order to get the multibrush option to work? Thanks for any help!
×