Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'afd-3886'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 8 results

  1. Hi, I am working on a pixel art design, and need to use a pixel grid (just a grid with 1px), but de grid is not working under 4px size. It is normal? I am making anything wrong? Thanks in advance RPReplay_Final1586418326.mov
  2. If I create a grid of 64 pixels with a division of 32, then instead of 32 cells, only 8 cells are displayed.
  3. Automatic grid just disappears whenever I zoom close enough to see the pixels subdivision. It's not document specific but it just started happening randomly on every existing document and every new one I make in Designer. Automatic grid in Photo works just fine though for now. I've tried making a custom grid and what not but subdivisions are just broken now. Don't show no matter what I try. Also, since it started happening for whatever reason it's really heavy on my MB Pro when I zoom in. Temperature skyrockets in seconds. Screen_Recording_2020-03-03_at_17_07_42.mov
  4. I’m running Designer 1.8.2 A few days ago I noticed that subdivision lines in the grids of all my files disappeared. How can this be explained?
  5. Dear Serif team, it's me again. I still can not fulfil my tutorial for pixel art in the pixel persona, because now after your update 1.8.2 the grid and axes are not working. Please feel free to see my screen video: I wanted to create a grid for pixel art, and it is not working. What a strange behaviour. Thanks in advance Sincerely Anke Goldbach Bildschirmvideo_aufnehmen_2020-03-24_um_15_52_01.mov
  6. Hello to all the team. I did the update yesterday and since the grid no longer appears when it is less than 4px. I hope you can quickly correct this problem. Thank you very much for your work. Best regards, Bludocs.
  7. I have several works on a 1 cm grid with 20 divisions and now when zooming I can only see up to 10 divisions. Update to 1.8.1 With version 1.8 didn`t have a problem :-(
  8. Hello! Looks like the grid is broken. Grid is not shown when grid spacing is set to less that 4px. When you set up the divisions of a grid cell and the resulting cell is too small the grid falls back to a larger subdivision size. I've recorded a video that shows the wrong grid behaviour. IMG_0645.MP4
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.