Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'afd-3711'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Dear AD team, unfortunately, for me version 1.7 continues to be quite a downgrade from 1.6 in terms of handling text boxes upon pdf import. I continue to dislike the large bounding boxes (rather than the snug bounding boxes from 1.6, which made it easy to align objects without having to manually adjust the boxes), but the bigger issue is that the new handling of text objects introduces errors with wrong positioning, which is a major problem particularly for scientific figures! Please see below the example of an original pdf file and what happens to the x axis labeling upon import into AD (labels "6" and "9". Thanks for looking into this! hubob original.pdf AD_export.pdf
  2. Hi, I used Affinity Photo for calendar design last year, and imported the days of the months from PDFs generated by Preview.app. This worked well in last year's version – see the upper part of the attached file. However, the latest version 1.7.2 breaks the very same PDF – and all the new ones for that matter – see lower part. It displays correctly in Photoshop, Keynote, and other apps, but not Affinity Photo. Is there a solution in sight?
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.