Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'afd-3659'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Affinity Support & Questions
    • Feature Requests, Suggestions & Discussions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer
    • Report a Bug in Affinity Photo
    • Report a Bug in Affinity Publisher
    • (Pre 1.7) Affinity Range Bugs Forums
  • Beta Software Forums
    • Affinity Designer Beta Forums
    • Affinity Photo Beta Forums
    • Affinity Publisher Beta Forums

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I have a little problem with colors in Lab. If I try to create a swatch for a RAL standard color eg. RAL 5005 (see https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_RAL_colors ). The Lab values are L=32 a=-7 b=-37 type that in and close the box. When you reopen it the values are changed to L=32 a=-5 b=-35 The bug is not present if you change the color of the fill direct - not the swatch - then you can reopen the dialog and there are the same values. Initial color change: Reopen the color dialog: Everything is correct! This is a bug in the complete Affinity Range. Testet on Designer, Photo and Publisher in the latest versions 1.7.1 It happents at most with colors outside the sRGB gammut I think. And independet what color space the document is, Lab/16, sRGB/16, sRGB/8, ProPhoto/16 ... at least if you have no document open at all. Is there a solution for the problem ... do I something wrong? By the way, is it possible to lock swatches from change the color of it?
×